Sinopsis

Veer & Fictie is een minipodcast over mijn reis als beginnend 'schrijver' van fictie en fantasy. Ooit hoop ik een boek af te ronden, maar om mezelf te trainen deel ik hier korte first draft verhalen.

Episodios

 • 004 - Reïncarnatie

  004 - Reïncarnatie

  18/09/2019 Duración: 09min

  Zo nu en dan droom ik niet te bizar en niet te saai, er precies tussen in. Dus eigenlijk een interessant verhaal. Vandaag vertel ik zo'n verhaal die ik gedroomd heb. 

 • 003 - De Koningsparadijsvogel

  003 - De Koningsparadijsvogel

  05/06/2019 Duración: 13min

  Hi, ik ben Aljan en probeer fictie te schrijven. Recentelijk heb ik het boek The INFJ Writer van Lauren Sapala gelezen en daar vertel ik kort wat over. Ook deze keer weer een kort verhaal (first draft) over een belangrijke gebeurtenis in de wereld.

 • 002 - De eerste ontmoeting

  002 - De eerste ontmoeting

  08/05/2019 Duración: 09min

  Hi, ik ben Aljan en probeer fictie te schrijven. In deze aflevering vertel ik iets meer over hoe ik mijn verhalen aan het schrijven ben. Daarnaast vertel ik een kort verhaal over de ontmoeting van één van de hoofdrolspelers die een eerste ontmoeting heeft met een volk dat een deel van de mensheid zou kunnen helpen. 

 • 001 - De eerste veer

  001 - De eerste veer

  01/05/2019 Duración: 11min

  Als kind had ik een erg rijke fantasie. Door jaren gestudeerd en hard gewerkt te hebben ben ik dit een beetje uit het oog verloren. Doordat ik de afgelopen maanden steeds meer rust heb gekregen, kwamen verhalen weer sneller tot me en ben ik af en toe wat op papier gaan schrijven. Ik ben echt geen schrijver, maar wil graag de ideeën uit mijn hoofd op papier hebben, vandaar deze stok achter de deur in een soort verborgen minipodcast.

Informações: