#ofsajd

Informações:

Sinopsis

Ofsajd. Oddaja o fuzbalu slovenskem.

Episodios

 • Ofsajd #277: Odpade(k)

  22/11/2021 Duración: 01h17min

  Končno spet liga! Ja... Je. Samo dve tekmi sta odpadli. Ampak sva zapolnila program. O, ja. Resen uredniški komentar o tem, zakaj ima NZS slab pravilnik. Četudi so časi res težki. Če se znajdete v Ofsajdu, ga lahko podprete na: urbani.si/ofsajd. Kadar le gre, pošljemo tudi listek: urbani.si/listek Hvala vsem in vsakomur posebej! Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem snemamo od septembra 2015, skoraj vsak fuzbal sezonski ponedeljek. Pa še kdaj vmes. Hvala!

 • Ofsajd #276: Čakanje

  15/11/2021 Duración: 01h11min

  Konec kvalifikacij za SP. No, konec. Uradni konec. Ker konec je prišel že prej. Ampak še vedno se je za kaj borilo. Pa tudi tretje mesto ni prišlo. Analiza analiz. Kaj, kako, kje, s kom naprej? Če se znajdete v Ofsajdu, ga lahko podprete na: urbani.si/ofsajd. Kadar le gre, pošljemo tudi listek: urbani.si/listek Hvala vsem in vsakomur posebej! Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem snemamo od septembra 2015, skoraj vsak fuzbal sezonski ponedeljek. Pa še kdaj vmes. Hvala!

 • Ofsajd #275: Mlinarjeve škarjice

  08/11/2021 Duración: 02h03min

  Enkrat izpustimo Ofsajd zaradi bolehanja... In? Noro! Liga lig! To je ta naša PLT! Škarjice in avtogoli! O, ja! Not spraviva Murino Evropo, pokal in dva kroga! Če se znajdete v Ofsajdu, ga lahko podprete na: urbani.si/ofsajd. Kadar le gre, pošljemo tudi listek: urbani.si/listek Hvala vsem in vsakomur posebej! Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem snemamo od septembra 2015, skoraj vsak fuzbal sezonski ponedeljek. Pa še kdaj vmes. Hvala!

 • Ofsajd #274: Voljni moment

  25/10/2021 Duración: 01h37min

  Kaj je točno voljni moment? Ja, imamo trenersko besedo (no, besedno zvezo) meseca! In to v krogu, ko je bilo kar štirikrat 0:1! Le Radomlje in Mura sta pretrgala trend. Kultna oddaja, ko ugibava, koga bi od igralcev dala v gol. Ker sledi - pokal! Če se znajdete v Ofsajdu, ga lahko podprete na: urbani.si/ofsajd. Kadar le gre, pošljemo tudi listek: urbani.si/listek Hvala vsem in vsakomur posebej! Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem snemamo od septembra 2015, skoraj vsak fuzbal sezonski ponedeljek. Pa še kdaj vmes. Hvala!

 • Ofsajd #273: Piši briši

  18/10/2021 Duración: 01h21min

  Igralci nam pišejo! O, ja. Nekam morajo. Ker to je ta naša liga! Pestro pa je, pestro, o ja. PLT 13. krog. Drama! Če se znajdete v Ofsajdu, ga lahko podprete na: urbani.si/ofsajd. Kadar le gre, pošljemo tudi listek: urbani.si/listek Hvala vsem in vsakomur posebej! Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem snemamo od septembra 2015, skoraj vsak fuzbal sezonski ponedeljek. Pa še kdaj vmes. Hvala!

 • Ofsajd #272: Spasiba

  12/10/2021 Duración: 55min

  Nazaj, nazaj, nazaj. Slovenija se je vrnila nazaj v Ljudski vrt. Vrnila se je Rusija. In vrnilo se je vprašanje: kdaj se bomo kam uvrstili? Če se znajdete v Ofsajdu, ga lahko podprete na: urbani.si/ofsajd. Kadar le gre, pošljemo tudi listek: urbani.si/listek Hvala vsem in vsakomur posebej! Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem snemamo od septembra 2015, skoraj vsak fuzbal sezonski ponedeljek. Pa še kdaj vmes. Hvala!

 • Ofsajd #271: Remi, remi, remi, remi, remi

  04/10/2021 Duración: 01h45min

  Tudi to se zgodi. Mhm. Pet remijev! Z derbijem vred. Oddaja, ko ugotovimo, zakaj bi včasih kar prestavili reprezentančni premor. No, skoraj vsi. Če se znajdete v Ofsajdu, ga lahko podprete na: urbani.si/ofsajd. Kadar le gre, pošljemo tudi listek: urbani.si/listek Hvala vsem in vsakomur posebej! Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem snemamo od septembra 2015, skoraj vsak fuzbal sezonski ponedeljek. Pa še kdaj vmes. Hvala!

 • Ofsajd #270: Teniske

  27/09/2021 Duración: 01h38min

  OooOoooo! Koliko se zgodi v enem samem tednu. Dva kroga, dve trenerski menjavi in sodnikiiiii! OoOoooOoooo! Dolga, predolga, ofsajdava! Če se znajdete v Ofsajdu, ga lahko podprete na: urbani.si/ofsajd. Kadar le gre, pošljemo tudi listek: urbani.si/listek Hvala vsem in vsakomur posebej! Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem snemamo od septembra 2015, skoraj vsak fuzbal sezonski ponedeljek. Pa še kdaj vmes. Hvala!

 • Ofsajd #269: (Ne)razumevanje

  20/09/2021 Duración: 01h45min

  Za Žigo jubilejna 200. oddaja! No, kakor se pač šteje. In kakšna oddaja! Malo nama je ponagajala tehnika, tam pri tekmi Olimpije smo malo lepili, haha. Ampak zato je vredno, če zdržite. Za uvod Mura, ki smo jo v petek izjemoma spustili. Za finiš pa dogajanje v NK Maribor. O, ja. Če se znajdete v Ofsajdu, ga lahko podprete na: urbani.si/ofsajd. Kadar le gre, pošljemo tudi listek: urbani.si/listek Hvala vsem in vsakomur posebej! Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem snemamo od septembra 2015, skoraj vsak fuzbal sezonski ponedeljek. Pa še kdaj vmes. Hvala!

 • Ofsajd #268: Šuma šumi

  13/09/2021 Duración: 01h37min

  Samo, da je liga nazaj, ne? Ooo! Osmi krog, pa res pestro. Bravo prvič izgubil, Aluminij zmagal, sredina zgoščena, ni, da ni! Analiza Maribora! O, ja! Če se znajdete v Ofsajdu, ga lahko podprete na: urbani.si/ofsajd. Kadar le gre, pošljemo tudi listek: urbani.si/listek Hvala vsem in vsakomur posebej! Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem snemamo od septembra 2015, skoraj vsak fuzbal sezonski ponedeljek. Pa še kdaj vmes. Hvala!

 • Ofsajd #267: Srcobitje

  08/09/2021 Duración: 01h24min

  En dan pred šestim rojstnim dnevom! Pa... Analiza vseh analiz. Uvod vseh uvodov. Ampak gremo dalje. Verjamemo v ta naš... Fuzbal... Slovenski... Če se znajdete v Ofsajdu, ga lahko podprete na: urbani.si/ofsajd. Kadar le gre, pošljemo tudi listek: urbani.si/listek Hvala vsem in vsakomur posebej! Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem snemamo od septembra 2015, skoraj vsak fuzbal sezonski ponedeljek. Pa še kdaj vmes. Hvala!

 • Ofsajd #266: zVARek

  30/08/2021 Duración: 01h30min

  Ravno ko je najbolj luštno v tej naši ligi, pride pavza. O, koliko se dogaja. In koliko se še bo. Ker pride reprezentanca tudi! Ha! Če se znajdete v Ofsajdu, ga lahko podprete na: urbani.si/ofsajd. Kadar le gre, pošljemo tudi listek: urbani.si/listek Hvala vsem in vsakomur posebej! Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem snemamo od septembra 2015, skoraj vsak fuzbal sezonski ponedeljek. Pa še kdaj vmes. Hvala!

 • Ofsajd #265: Lubica!

  23/08/2021 Duración: 01h50min

  Kaj se zadere golman, če hoče dobiti visoko žogo? Lubicaaa! O, ja. Kakšen vikend, takšen Ofsajd. Dolg, dinamičen, diamanten. O, kako je luštno! Če se znajdete v Ofsajdu, ga lahko podprete na: urbani.si/ofsajd. Kadar le gre, pošljemo tudi listek: urbani.si/listek Hvala vsem in vsakomur posebej! Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem snemamo od septembra 2015, skoraj vsak fuzbal sezonski ponedeljek. Pa še kdaj vmes. Hvala!

 • Ofsajd #264: Láhko? Lahkó!

  16/08/2021 Duración: 01h39min

  Ni prvič, da je Ofsajd... Zalutal. Je. Pa ne samo na Finsko, hah. Ampak se je zato vrnil bolj nabrit, svež in korajžen! Takšen, kot mora biti, ne? Hvala vsem za potrpljenje, da sva z Žigo imela mini pavzo, ampak zdaj sva spet tu! Sicer na daljavo, upava, da je zvok relativno okej in da je Ofsajd, kakršen mora biti! Če se znajdete v Ofsajdu, ga lahko podprete na: urbani.si/ofsajd. Kadar le gre, pošljemo tudi listek: urbani.si/listek Hvala vsem in vsakomur posebej! Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem snemamo od septembra 2015, skoraj vsak fuzbal sezonski ponedeljek. Pa še kdaj vmes. Hvala!

 • Ofsajd #263: Evropsko komolčenje

  26/07/2021 Duración: 01h22min

  Tempo, tempo, teeeempo! Ni počitka, ni pavze! Olimpijski duh povrh! Mhm! Fuzbal slovenski gre naprej, vsi klubi v akciji, končno, v 2. krogu. Analize analiz: je Mura letošnje Celje? kje bodo končale Domžale? Zakaj so Radomlje kul. Če se znajdete v Ofsajdu, ga lahko podprete na: urbani.si/ofsajd. Kadar le gre, pošljemo tudi listek: urbani.si/listek Hvala vsem in vsakomur posebej! Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem snemamo od septembra 2015, skoraj vsak fuzbal sezonski ponedeljek. Pa še kdaj vmes. Hvala!

 • Ofsajd #262: Mustafa, baldahin & umetna trava

  23/07/2021 Duración: 01h05min

  Evropski Ofsajd! Ker ste tako želeli, podprli, sobivali! Kakšen teden, koliko nogometa, kakšen izplen! Dva remija, ena zmaga, en poraz. In analiza analiz. Pa svetovalnica. Mhm. Če se znajdete v Ofsajdu, ga lahko podprete na: urbani.si/ofsajd. Kadar le gre, pošljemo tudi listek: urbani.si/listek Hvala vsem in vsakomur posebej! Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem snemamo od septembra 2015, skoraj vsak fuzbal sezonski ponedeljek. Pa še kdaj vmes. Hvala!

 • Ofsajd #261: Naliv kvalitete & kvaliteten naliv

  19/07/2021 Duración: 01h22min

  Začeeeeteeeek! 1. krog PLT! Kvalitetno? Ja, malo bolj pa že. Okej, na prvih dveh tekmah ni bilo golov, je pa nato Tabor potrdil, da prvaki, torej Mura, redno izgubljajo prve tekme. Celje in Maribor pa sta odigrala epsko klasiko! Naliv, VAR, preobrati! Bam! Komentirava, kakšna je selitev tv pravic v praksi, kako v praksi deluje VAR, kako je Žiga postal novinar... Foto: zajem zaslona [Sportklub / Šport TV] Če se znajdete v Ofsajdu, ga lahko podprete na: urbani.si/ofsajd. Kadar le gre, pošljemo tudi listek: urbani.si/listek Hvala vsem in vsakomur posebej! Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem snemamo od septembra 2015, skoraj vsak fuzbal sezonski ponedeljek. Pa še kdaj vmes. Hvala!

 • Ofsajd #260: Evropski Vedeži

  16/07/2021 Duración: 01h53min

  Samo en ponedeljek izpustiva oziroma premakneva na petek in je toooooliko dogajanja. In to preden se sploh zares začne! Uh! Kje začet? Kar pri tem, da imamo še naprej štiri klube v Evropi. Pred začetkom 31. sezone Prve lige Telemach pa napoved sedmih klubov. Ultimativna napoved! Na dan nove sezone! Če se znajdete v Ofsajdu, ga lahko aktivno podprete na: urbani.si/ofsajd. Hvala vsem in vsakomur posebej! Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem snemamo od septembra 2015, skoraj vsak fuzbal sezonski ponedeljek. Pa še kdaj vmes. Hvala!

 • Ofsajd #259: Sezona VII: PLT je (skoraj) tu!

  05/07/2021 Duración: 01h14min

  Sedma. Sezona. Se. Začenja. Zdaj! Razkrijeva Vedeže lanske sezone, da vas uvedemo v novo, 31. sezono, ki se poslej imenuje Prva liga Telemach. Pregledava prve tri evropske predstavnike: Muro, Maribor in Domžale! Letošnja sezona je ultimativna. Ali bo ali ne? Bo! Če se znajdete v Ofsajdu, ga lahko aktivno podprete na urbani.si/ofsajd. Hvala vsem in vsakomur posebej! Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem snemamo od septembra 2015, skoraj vsak fuzbal sezonski ponedeljek. Pa še kdaj vmes. Hvala!

 • Ofsajd #258: Ofsajdki 2021: Rekord nagrad

  03/06/2021 Duración: 01h54min

  Šesta. Sezona. Je. Končana. Šesta Ofsajd sezona, ljudje! In kaj pride na koncu? Najboljši tekmi: dodatne kvalifikacije, Krka in Koper sta dala kompliment fuzbalu slovenskemu. Pa finale pokala. Pa junijski reprezentanca termin. In kaj še? Ja, kaj! Nagradeee! Ofsajdki! Najbolj številčni doslej! Ni, da ni. Inflacija nagrad! Vredno vas, nas, fuzbala! Hvala vsem, Ofsajd se vrača 5. julija s S07E01! Ja, že sedmo sezono! Ofsajd lahko tudi podprete: urbani.si/ofsajd Lahko se naročite tudi na naš newsletter: urbani.si/listek ***Sodnikov podaljšek*** Če se znajdete v Ofsajdu, ga lahko aktivno podprete na urbani.si/ofsajd. Hvala vsem in vsakomur posebej! Oddajo #Ofsajd o fuzbalu slovenskem snemamo od septembra 2015, skoraj vsak fuzbal sezonski ponedeljek. Pa še kdaj vmes. Hvala!

página 1 de 15