Sissas Och Sabinas Podcast

Sissas Och Sabinas Podcast

Sinopsis

Sissas och Sabinas podcast är en intervjupod som görs av Sissa Pagels och Sabina Korkmaz och podcasten handlar om drömmar, framgångar och ambitioner. Varje vecka intervjuas en spännande och framgångsrik person som har vågat följa sina drömmar.

Quién oyó esto, también escuchó:


Episodios

 • Rebecka Carlsson
  Rebecka Carlsson
  Duración: 01h14min | 06/06/2013

  I avsnitt 5 av Sissas och Sabinas podcast intervjuar vi visionären och mångsysslaren Rebecka Carlsson. Hennes CV är långt. Bland annat har hon varit LSUs hållbarhetsrepresentant i FN, Språkrör för Grön Ungdom, startat hållbarhetsorganisationen sustainergies och kollektivet Lindsberg. Visst låter det spännande? Om du är nyfiken på Rebecka och vill veta mer om vad som driver henne, hur hennes engagemang började och hur hon skulle beskriva sig själv med tre ord då ska du definitivt lyssna på det här avsnittet. Klippning gjord av Martin Michaelsson.

 • Milad Mohammadi
  Milad Mohammadi
  Duración: 01h20min | 30/05/2013

  I avsnitt 4 av Sissas och Sabinas podcast gästas vi av fantastiska Milad Mohammadi. Trots sina ynka 23 år har han redan hunnit med mycket. Han har bland annat varit med och startat Soppköp Stockholm, han är projektledare och utbildare på Fryshuset Inc och han är krönikör på Nyheter24 i integration och mångfald. Milad berättar om sin barndom, om sina drömmar och hur han blev den han är idag. Om ni vill veta hur det kommer sig att Milad blev en av Sveriges yngsta med en dubbelexamen, hur han tänker kring framgång och vad han har som mål för framtiden - då ska ni lyssna på detta avsnitt. Avsnittet klipptes av Martin Michaelsson.

 • Anita Björk och Max Lauritzen
  Anita Björk och Max Lauritzen
  Duración: 46min | 29/05/2013

  I avsnitt tre av Sissas och Sabinas podcast gav vi oss ut långt iväg utanför Stockholm, närmare bestämt till ett slott, (med ett hiskligt krångligt namn enligt Sissa) Ekebyhovslott där vi intervjuade Anita Björk som har startat projektet Gröna Ön och den unga filmaren Max Lauritzen. Både Max och Anita har några unika och spännande projekt på gång. Om du vill höra mer om vad Gröna Öns mobilsamåkning är och varför Max valt att använda fotograferingen som ett sätt för att driva sina hjärtefrågor, ska du definitivt lyssna på detta avsnittet! Klippning: Martin Michaelsson.

 • Amir Sajadi
  Amir Sajadi
  Duración: 45min | 29/05/2013

  I avsnitt två av Sissas och Sabinas podcast intervjuar vi super-entreprenören Amir Sajadi. (Med tanke på att det var hans organisation, “Changemakers Sverige”, som förde ihop oss så kände vi att det var passande att ha honom som vår första gäst.) Om ni vill veta vad Amir drömde om att bli när han var liten, hur han kom dit han är idag och hur det egentligen är att vara Amir Sajadi ska ni lyssna på detta avsnitt! Klippning gjord av Martin Michaelsson.

 • Sissa Pagels och Sabina Korkmaz
  Sissa Pagels och Sabina Korkmaz
  Duración: 43min | 29/05/2013

  I första avsnittet av Sissas och Sabinas podcast intervjuar vi naturligtvis oss själva. Ni får veta det hemska som hände mig(Sabina) den dagen, ni får höra Sissas pappas kloka råd, hur det är att vara tonåring i Blekinge och Trollhättan mm. Så luta er tillbaka och njut! (Ta hänsyn till att det är vårt första avsnitt!) Klippt av Martin Michaelsson.

Informações: